Succesvolle kick off van Albedo Network

Op maandag 8 januari 19.30 uur opende het Albedo Network haar deuren in Delft! Tot 22.30 uur profiteerden 80 ondernemers aanwezigen van een inspirerend, leerzaam en feestelijk programma in het Rietveldtheater om te netwerken en leren.

Deze avond stond in het teken van de lancering van Albedo Network, het eerste netwerk waar je bij blijft met je Branding, Communicatie en Social Media kennis én samen kunt netwerken en leren in de Delftse regio.

Dat het Albedo Network in de eerste plaats inspirerend en leerzaam is, was duidelijk. Na topspreker Frans van de Reep, konden de deelnemers kennis en ervaring over het thema uitwisselen, elkaar ontmoeten en verbinden tijdens het feestelijke gouden netwerkmoment.

Programma:

19.30: Inloop en welkom

20.00: Opening – Ferrie Förster, Wethouder Economie, Cultuur en Ruimtelijke Ordening
20.10: Lezing van Frans van der Reep, visionary practitioner, inspirational counceler, media futurist en “triple thinker”
21.00: Presentatie visie Albedo Network – Séphine Laros, oprichter, ondernemer en communicatievakvrouw
21.20: Drie leden presenteren zich in 2 minuten op de stip
21.30: Feestelijk netwerken onder leiding van Barbara van Gelder
22.30: Afsluiting

De avond werd geopend door Ferrie Förster, Wethouder Economie, Cultuur en Ruimtelijke Ordening van de gemeente Delft.

Lezing van gerenommeerde wetenschapper

Tijdens deze eerste bijeenkomst lag de focus op de lezing door de gerenommeerde wetenschapper, docent en publicist Frans van der Reep.

Frans heeft grote faam als onderzoeker, trend forecaster en podcaster.

Hij is wereldwijd bekend als een inspirerend spreker over de invloed en gevolgen van het internet, waar hij veel publicaties en boeken over heeft gepubliceerd. Hij legt verbindingen tussen technologie, strategie, internet, media, sales en branding.

 

Hierna presenteerde initiatiefneemster Séphine Laros het nieuwe kennisnetwerk. Ze is 25 jaar communicatievakvrouw en haar beroep is haar passie. Binnen Delft is ze al ruime tijd bekend als ondernemer en een van de founding mothers van een succesvol netwerk voor vrouwelijke ondernemers. Ze was finalist voor de titel Delftse Netwerker van het jaar. Hoe kunnen de leden en deelnemers permanent kunnen blijven leren over communicatie, marketing en social media? Wat zijn haar ideeën en visie?

Wat 'voor en door leden' betekent, werd direct duidelijk:

Zijn er speciale vragen, wensen en behoeftes? 
De gasten mochten het vertellen op deze avond met een handige app.

Wie stonden er op de stip?

– Miriam Notten, La Red
– Chris Kleingeld, EyeconMedia SEO
– Chantal de Groot, Samenloop voor hoop Delft.

En het allereerste lid: Marja van Rossum is uiteraard in het zonnetje gezet.

Netwerken is goud!

Ten slotte werd er genetwerkt onder leiding van Barbara van Gelder van Something Extra. Iedereen kon ervaren hoe netwerken ook een feest kan zijn. 

Wil je een keer kennismaken met Albedo Network? Kijk je op je telefoon en heb je een vraag? Klik dan op het icoon om te appen of bellen naar 06-41009867:

Met dank aan de organisatoren, partners en sponsors van de kick off: 

Volg ons

info@albedocommunicatie.nl

06-41009867