Netwerken in Delft? Dit is ons programma 2018

Elke inspiratie-avond, 11x per jaar, delen topsprekers en experts hun kennis, waarmee je je ‘stip op de horizon’ kunt bereiken. Deelnemers ontvangen tips die zij direct kunnen toepassen. Aansluitend netwerken : je leert elkaar echt kennen met Séphine Laros, ondernemer, communicatievakvrouw en finalist bij de Kracht van Delft voor de titel Netwerker van het jaar! Samen verbinden, discussiëren en leren. Deze bijeenkomsten zijn gratis voor leden. Geen lid? Je bent welkom om te komen netwerken en leren tijdens een inspiratie-avond voor 25,- (inclusief btw). Wat is er te doen in 2018?

Hieronder alle netwerkmogelijkheden van Albedo Network op een rij:

Kijk je op je telefoon? Klik dan op het icoon om te appen of bellen naar 06-41009867:

Sommige Inspiratie-avonden vragen om verdieping en oefening. Daarom zijn er Workshops na een Inspiratie-avond van Albedo Network. Tijdens de Workshops ga je praktisch aan de slag met het geleerde voor jezelf/je bedrijf onder de begeleiding van de spreker en/of Séphine.  Wil je eindelijk een Facebookadvertentie zoals de professionals dat doen? Wil je leren presenteren? Of bijvoorbeeld starten met je eigen expertboek en een actieplan om deze in te zetten voor je branding en marketing? Dat kan tijdens de Workshops van Albedo Network!

Voordelen op een rij:

Je leert en oefent met een expert.

Voor een heel gunstig tarief.

Leren in een kleine groep met max 10 deelnemers.

Hands-on begeleiding en persoonlijke aandacht.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de uitnodigingen. Deze versturen we 11 keer per jaar. Meld je in 1 minuutje hiervoor aan.

Heb je vragen?
Mail naar: info@albedocommunicatie.nl of ga naar de contactpagina.