Daarom netwerken we dinsdag 6 maart bij Delft voor Elkaar

Als betrokken Delftenaar heeft communicatievakvrouw Séphine dit jaar 2 Inspiratie-avonden van het Albedo Network ingepland met een extra maatschappelijke en sociale dimensie: we combineren maatschappelijk verantwoord ondernemen met netwerken en leren in Delft.

  1. Op dinsdagavond 6 maart 2018: Social Media: Kies, mix en go.
  2. Op woensdagavond 10 oktober 2018 : Blik op de toekomst.

1: Op 6 maart Social Media: Kies, mix en go

In het kader van Internationale Vrouwendag in Delft, heeft het Albedo Network een verrassing voor herintredende vrouwelijke professionals zodat zij ook naar de bijeenkomst Social Media, Kies, Mix en Go kunnen komen en een gelijkwaardige kans hebben. Zich beter kunnen profileren op Linkedin of ontdekken hoe je alle social media kunt gebruiken om je hele verhaal te vertellen zijn nuttige workshops voor iedereen. Social media horen er in onze maatschappij helemaal bij, en vergroten je kansen. Kom leren over social media. Na de workshops is er ruimte om te netwerken. Ben je niet zo’n netwerker? We hebben een creatieve invalshoek bedacht om het netwerken makkelijk te maken en iedereen erbij te betrekken.

Ben of ken je een vrouw die dit verdient? Tip haar. Je/Ze mag een mail naar info@albedocommunicatie.nl sturen met een motivatie waarom zij erbij moet zijn. Dan wacht haar een verrassing.
Ook bestuurders of vrijwilligers van ideeële stichtingen zijn van harte uitgenodigd! Wil je komen leren over social media? Meld je aan. Stuur een mail naar info@albedocommunicatie.nl met een korte motivatie waarom jij erbij moet zijn.

Te gast bij Delft voor Elkaar

We zijn op 6 maart te gast bij Delft voor Elkaar. Want wat past er beter bij een bijeenkomst met een maatschappelijke invalshoek, dan deze mooie, betrokken netwerkorganisatie die veel doet in de Delftse wijken voor Delftenaren? Of je nu bijvoorbeeld vrijwilligerswerk zoekt, er veel op je af komt als mantelzorger, je wilt weten wanneer er een Alzheimercafé is of welke activiteiten en vervoermogelijkheden er voor ouderen zijn en nog veel meer: bij en via Delft voor Elkaar vinden Delftse bewoners met vragen de deskundige, betrokken beroepskrachten en vrijwilligers die zij nodig hebben.

Delft voor Elkaar heeft ook een handig overzicht: De Delftse kaart.

2: Op 10 oktober: Blik op de toekomst

Deze bijeenkomst gaat over je eigen toekomst, jouw bedrijf en trends.  Blik op de toekomst gaat je verder helpen je eigen stip op de horizon te zetten voor 2019 en erna.  Deze dag is niet toevallig gekozen: 10 10 is de dag van de duurzaamheid. We staan dus ook stil bij duurzaamheid en maatschappelijk betrokken ondernemen. Ook voor Blik op de toekomst  op 10-10, hebben we al een passende inspirerende locatie op het oog!

Kijk je op je telefoon en heb je een vraag? Klik dan op het icoon om te appen of bellen naar 06-41009867:

Volg ons

info@albedocommunicatie.nl

06-41009867