Netwerkcub Albedo Network in de startblokken voor het tweede jaar in Delft

De Delftse netwerkclub Albedo Network blaast haar eerste kaarsje uit en gaat knallend het nieuwe jaar in met een sterk jaarprogramma voor 2019 en nieuwe plannen. Dit Delfts netwerk is er voor de kleinere ondernemers gericht op opdoen en delen van kennis over branding, communicatie en social media, zodat zij bij blijven en hun bedrijven kunnen groeien en bloeien. 

Weer volop maandelijkse inspiratiesessies, lezingen, workshops in Delft

In 2019 zijn er weer volop maandelijkse inspiratiesessies, lezingen, workshops en masterclasses te volgen tijdens de inspiratie-avonden. Alle specialisten en trainers op het gebied van branding tot en met social media, zijn al geboekt.

Op 28 januari 2019 zet Albedo Network het tweede jaargang in bij Pathé. De Manager Brand & Communications van Pathé, Susanne Damen, komt naar Delft en vertelt de aanwezigen alles over branding en hoe Pathé branding aanpakt en aan een sterk merk bouwt.
Nieuw zijn de workshops voor een kleine groep van maximaal 10 deelnemers in de middag met de spekers van de inspiratie-avonden.

Elf inspiratie-avonden per jaar

Businessclub Albedo organiseerde in haar eerste jaar elf netwerkavonden voor de leergierige netwerkers onder de ondernemers. Elke inspiratie-avond deelden topsprekers en experts hun kennis, waarmee ondernemers hun ‘stip op de horizon’ kunnen bereiken. Zoals Chris Kleingeld over online vindbaarheid en bijvoorbeeld de visie van media futurist en triple thinker Frans van der Reep. Het netwerk vervult duidelijk een behoefte wat blijkt uit een groeiend aantal leden en een opkomst van gemiddeld 55 ondernemers per avond.

Voor en door ondernemers

De bijeenkomsten organiseert initiatiefneemster Séphine Laros in samenwerking met andere ondernemers die het netwerk een warm hart toedragen. Hetzelfde geldt voor de topsprekers, trainers en experts uit haar eigen netwerk dat ze in de afgelopen 20 jaar heeft opgebouwd als communicatievakvrouw. Ook grotere bedrijven gevestigd in Delft, die verbinding zoeken met Delftse ondernemers hosten graag een inspiratie-avond als gastbedrijf, zoals het Westcord Hotel Delft, de Rabobank, Hampshire Hotel Delft Centre en de NEN. Het netwerk is er dus dankzij, voor en door betrokken ondernemers, zonder subsidies.
De ambitie is om verder te groeien en steeds meer ondernemers nieuwe ideeën en kansen te bieden. 

Kijk je op je telefoon en heb je een vraag? Klik dan op het icoon om te appen of bellen naar 06-41009867:

Volg ons

info@albedocommunicatie.nl

06-41009867