Leren van Petra Iuliano op 11 juni 2019 bij Albedo Network

Wie is Petra Iuliano?

Petra Iuliano is expert op het gebied van verdienmodellen.

Petra Iuliano is Business Strateeg, Verdienmodellen Expert en bestseller auteur van het boek ’50 Verdienmodellen’ (2016). Artikelen van haar zijn verder te vinden op de site van managementteam. Zij heeft meer dan twintig jaar ervaring opgedaan in de marketing en sales bij internationale gerenommeerde bedrijven en startte haar bedrijf in 2010. De eerste drie jaar van haar ondernemerschap is ze verbonden geweest aan de Hogeschool Rotterdam waar zij het marketingvak Business Model Innovator heeft ontwikkeld.

Ze ziet veel hype om zich heen: De hype van simpelheid. Die hype vertaalt zich onder meer naar:

  • Net doen alsof er maar 1 manier is om een succes van je bedrijf te maken.
  • Ondernemers 1 ‘’simpel’’ businessmodel voorhouden die hen zogenaamd “rijk” maakt.
  • Hun inkomen tot het belangrijkste van het succes maken in plaats van het succes van hun klanten.

Petra helpt ondernemers in het maken van betere keuzes voor hun bedrijf en leven. Zodat ze een bedrijf bouwen dat voor hen werkt en echt bij hen past. Succes is geen eenheidsworst. Vraag het eens aan Richard Branson, Elon Musk (Tesla), Pieter Zwart (oprichter Coolblue), Howard Schultz (Starbucks) en Jeffrey Bezos (Amazon). Succes start met vragen die je creativiteit uitdagen. En het start met echt geven om je klanten.

Wil je alvast kennis maken met Petra Iuliano?

Luister dan naar deze twee podcasts:

De power Talk met Jenneke Stielstra:

https://html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/4495458/height/90/theme/custom/thumbnail/yes/direction/backward/render-playlist/no/custom-color/2f3f5e/

Het interview met Petra door Strategisch lui

pod cast met Petra Iuliano

Petra helpt ondernemers met minder moeite meer winst te maken en hun bedrijf op te schalen via de inzet van slimme verdienmodellen. Petra stond op de podia van het trendevent van Sprout en op het grootste marketing, insights en analytics event van Nederland. En op 11 juni 2019 staat ze op het podium bij het Albedo Network in Delft!