Albedo Network trakteert tijdens Mooi Weer Spelen!

Albedo Network trakteert tijdens Mooi Weer Spelen op de voorstelling ‘Kill your Darlings’ op Vrijdagmiddag vanaf 15u30. Kom je ook van deze act genieten? Ben je ondernemer? Kom dan naar de markt  voor de eerste Ondernemersborrel tijdens de Mooi Weer Spelen. 

Op vrijdagmiddag  21 juni danst het Zwitserse dansgezelschap van Joshua Monten op de Markt de voorstelling ‘Kill your Darlings’ om 15:30 uur en 17:30 uur tijdens het leukste straattheaterfestival van de wereld: Mooi Weer Spelen. Elk jaar is het weer genieten van straattheater, acrobatiek, street comedy, dans en muziek.

Kill your darlings is een dansvoorstelling. In een aanvankelijk eenvoudig hinkelspelletje dagen twee jongens elkaar uit tot steeds complexere en moeilijkere bewegingen. Het spel wordt steeds verder uitgebreid. Totdat….

 

Als communicatievakvrouw ziet Séphine Laros meteen een parallel met het opbouwen van je marketing communicatie. Als ondernemer begin je met een zoektocht, in het begin iets eenvoudigs: de basis. Naarmate je ervaring opdoet en leert, kun je je plannen het steeds complexer maken. Ook dat is net als de dansact genieten: want hoe verder je bent, hoe meer je als ondernemer met marketing en communicatie kunt spelen. Hiernaast alvast een voorproefje.

Waarom steunt Albedo Network De Mooi Weer Spelen?

Initiatiefneemster Séphine Laros van Albedo Network is een betrokken ondernemer, een verbinder die houdt van creativiteit, kunst en cultuur. Kortgezegd: van mooie dingen. “Kunst laat je verwonderen en is inspirerend, soms voor heel iets anders.” aldus Séphine. “Het sponsoren van een act is een mooie manier om Mooi Weer Spelen te steunen en Delft en bezoekers te laten genieten. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.”.

Ondernemersborrel tijdens Mooi Weer Spelen
Een leuke bijkomstigheid voor het Albedo Network en alle ondernemers is dat we er een ondernemersborrel aan koppelen. Albedo Network organiseert namelijk een borrel op de Markt waar we elkaar als ondernemers op een natuurlijke, informele manier kunnen ontmoeten en van ‘onze’ act genieten. Het is ook een mooie kans om laagdrempelig kennis te maken met Albedo Network en haar leden. En daarna lekker de stad in om je verder te laten verrassen!

Praktische informatie borrel en optreden

Datum: Vrijdagmiddag  21 juni
Waar: Markt, op het terras van de organisatie ‘Mooi Weer Spelen’.
Tijden:
Borrel: 15.10 uur – 18 uur
Start voorstelling: ‘Kill your Darlings’ 15:30 uur en 17:30 uur.
Albedo Network trakteert leden, ondernemers en relaties op de gesponsorde voorstelling, de consumpties zijn voor eigen rekening.

Kijk je op je telefoon en heb je een vraag? Klik dan op het icoon om te appen of bellen naar 06-41009867:

Volg ons

info@albedocommunicatie.nl

06-41009867