Albedo Network doet mee met geluksroute op 5 en 6 oktober!

Geluksroute Delft komt er weer aan. Een mooi initiatief waar bewoners en ondernemers geluk met elkaar kunnen delen. In het weekend van 5 en 6 oktober 2019 doet het Albedo Network mee aan de Geluksroute Delft. 

Dit zijn de geluksbrengers van Albedo Network:

Wat leuk dat er zoveel leden van Albedo Network deelnemen aan dit initiatief.  

Op de tekening hiernaast zie je een voorbeeld van Zen tekenen. Dat kan bij Schrijven in Delft. 

Séphine Laros, de oprichtster van Albedo Network, doet zelf al 3 jaar mee met de Geluksroute Delft. Het eerste jaar deelde Séphine gezegdes en spreuken over geluk op een beeldscherm in de etalage van Albedo Communicatie met ramkozijnen vol met klavertjes vier en lieveheersbeestjes. En vorig jaar bijvoorbeeld kregen bezoekers een drankje en ze konden een klavertje drie op een groot doek schilderen. Aan het einde heeft Séphine zelf een klavertje vier toegevoegd en voila met alle klavertjes drie van de bezoekers is een ‘zoekdoek’ gemaakt.

Maximaal 10 ondernemers.
Gratis voor leden, 5,- voor niet-leden.  

Meld je ruim op tijd aan, want vol =vol.

Ook jij kunt van alles doen als bedrijf om geluk te delen. Pay it forward. Geef dit week end iets waar mensen gelukkig van worden zonder iets terug te vragen. Je krijgt namelijk al iets terug: aandacht en zichtbaarheid en dat zonder marketing. Vertel een verhaal, geef een gratis massage, deel jouw wijsheid over geluk met een lezing of workshop, plak een gedicht achter elk raam in de straat, deel muziek of doe iets heel anders… Serieus of speels, er is plek voor allerlei gelukservaringen. Tip van de Geluksroute Nederland: Voor het geval je wel het verlangen hebt om mee te doen maar nog niet weet hoe – bedenk dan: “less is more”. En aan alle Delftenaren: kom op 5 en 6 oktober het geluk plukken! Voor het hele programma: zie https://geluksroute.nu/editie/delft2019/wall-fame

Kijk je op je telefoon en heb je een vraag? Klik dan op het icoon om te appen of bellen naar 06-41009867:

Volg ons

info@albedocommunicatie.nl

06-41009867