Regels en maatregelen Albedo Network i.v.m. Covid-19

Vanaf 1 april:

Alle Inspiratie-avonden, Actiesessies en Koffieochtenden gaan door, maar dan online via zoom. Je kunt je aanmelden en je ontvangt een mail met de link en het wachtwoord voor je deelname. Er zijn extra online Koffie-ochtenden ingepland, zodat ondernemers toch kunnen netwerken en samen oplosisngen kunnen bedenken voor hun ondernemersvragen.

Juist in deze gekke tijd is het belangrijk contacten met collega-ondernemers te onderhouden, te sparren en te netwerken en structureel aan je bedrijf te werken. Albedo Network helpt daarbij. Ook nu.  

Vanaf 1 maart:

Vanaf 1 maart, dus al tijdens de Koffie-ochtend van 3 maart, hebben we de regel ingesteld dat we geen handen meer schudden tijdens onze bijeenkomsten.    

Er zijn op ons kantoor op de Nieuwe Langendijk waar we de Actiesessies, Workshops en Koffie-ochtenden houden desinfecterende gel en papieren zakdoekjes beschikbaar op de tafels voor de aanwezigen. De zeep voor het handen wassen in de pentry is vervangen met desinfecterende zeep. Voor en na elke groep worden het toilet, de rugleuningen van stoelen, tafelbladen, deurklinken en de deurbel extra gereinigd.

Als bezoeker is het belangrijk om de standaardmaatregelen op te volgen die gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen geven:

• Was je handen regelmatig
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes

Wij adviseren ondernemers om onze bijeenkomsten niet te bezoeken als zij last hebben van verkoudheidsklachten of koorts. Mocht je bij aankomst twijfelen of je koorts hebt, dan kunnen wij je temperatuur scannen.

Algemeen, Wat als

Indien het aantal besmettingen in Nederland, Zuid Holland of Delft zodanig toeneemt dat samenkomen in groepen niet meer verantwoord is, zullen we de presentaties van de gastsprekers tijdens de Inspiratie-avonden zonder publiek opnemen en beschikbaar stellen aan de leden van Albedo Network en geïnteresseerden. De vorm – webinar of video – zijn we nog aan het bekijken. Activiteiten als de Actiesessies en Koffie-ochtenden organiseren we dan online, zodat de deelnemers elkaar kunnen zien en met elkaar kunnen praten.

We volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus en houden het advies van het RIVM en een aantal instanties in het buitenland bij, zoals ministeries van volksgezondheid in andere Europese landen en de WHO.