Samen komen we er doorheen

Als ondernemer sta je aan het stuur, ook als er een overweldigende storm op je afkomt. En er komt veel op ons af! Er is ruimte nodig voor je gevoelens maar je moet beslissingen blijven nemen. Vooruit de storm door.  Tijd om je te bezinnen, wat ga je doen? Hoe houd je focus?

En hoe zorg je dat je klanten krijgt of houdt? Moet je nu je producten aanpassen? Meer adverteren of minder? Werken aan een nieuwe website… of webshop? En als je een bericht op Linkedin plaatsen, welke toon sla je nu dan aan? Die twee voor de prijs van 1 Corona-aanbiedingen vind je echt niet ok.  Maar is het überhaubt wel tijd voor een actie of aanbieding? 

In je eentje beslissingen nemen is nu zwaar en onzeker. Daarom willen we je in deze lastige tijd voor ondernemers de kans bieden om samen te komen, samen te werken, samen te leren en discussiëren.  Online. Want samen komen er erdoorheen!

Hieronder alle mogelijkheden van Albedo Network op een rij:

Elke woensdag is er een online Actiesessie om samen te werken aan je eigen marketing

Elke woensdag , van 15u30 – 18 uur, maximaal 10 deelnemers

Waar je achter je eigen laptop aan je eigen zichtbaarheid en online marketing werkt. De eerstvolgende is op 8 april van 15u30 – 18 uur. Het is een stok achter de deur en het helpt je om te focussen op je business. Dus, heb je het gevoel in rondjes te draaien in plaats van aan je bedrijf te werken? Een Actiesessie helpt doordat de hele groep deelnemers gemotiveerd aan zijn marketing werkt. Dat werkt stimulerend om zelf te focussen en door te zetten.

We doen eerste een kennismakingsrondje waarin deze maanden ook ruimte is voor je twijfels en gevoelens. En dan gaan we doelgericht in stilte werken! Er is tussendoor ruimte voor vragen en tips.

 Ik zou zeggen: probeer het uit en reserveer je stoel tijdens een gratis proefsessie.

Elke eerste en derde dinsdag van de maand is er de online  Koffie-ochtend.
Van 10 tot 11u30. Op 7 en 21 april, op 5 en 19 mei en op 2 en 16 juni. 

Thuiswerken. Klanten die wegvallen… Heeft iemand tips voor nieuwe doelgroepen? Een ingang bij een organisatie? Wat kan ik doen om straks weer klanten aan te stekken? Hoe lanceer ik nu mijn nieuwe product?    Loop jij ook rond met vragen en wil je netwerken en met andere ondernemers meedneken? Dan is de online Koffie-ochtend de oplossing. 

Deze online bijeenkomst is heel gestructureerd: eerst mogen alle deelnemers in 1 minuut pitchten en hun vraag stellen, daarna gaan we vraag voor vraag elkaar tips geven. 

Maximaal 10 ondernemers.
Gratis voor leden, 5,- voor niet-leden.  

Meld je ruim op tijd aan, want vol =vol.

Elke maand is er een online Inspiratie-avond

De komende avond is op 14 april met het thema : Business, Marketing en Ethiek.

Dat is ineens een heel actueel onderwerp! En we willen je dit niet onthouden. De Inloop begint om 19u30, om 20 uur start de presentatie van Willemijn Nieuwenhuis. Er is ruimte voor vragen en interactie en na afloop van de presentatie kun je in kleinere groepen met elkaar netwerken.

En zodra het weer verantwoord is, organiseren we weer inspirerende bijeenkomsten van Albedo Network op locatie. 

Via de navigatie of op de homepage kun je alle mogelijkheden vinden. Kijk wat bij je past en blijf netwerken, leren en elkaar steunen!

Kijk je op je telefoon en heb je een vraag? Klik dan op het icoon om te appen of bellen naar 06-41009867:

Volg ons

info@albedocommunicatie.nl

06-41009867