Half Jaar? Halve Prijs.

Waarom nog een jaarlidmaatschap betalen als er nog maar een half jaar te gaan is? Dan verwacht je toch nog maar de halve prijs? Daarom hebben we nu de actie: Half Jaar, Halve Prijs. 

Profiteer van deze aanbieding tot eind december. En als je één stukje communicatiekennis uit de workshops, lezingen en inspiratiesessies van de topsprekers en experts slim toepast, verdien je dat bedrag dubbel en dwars terug. 

Voordelen op een rij:

Korting op workshops en de actiesessies

Je ontvangt een inspiratieboekje voor je nieuwe ideeën

Alle presentaties online terugkijken vanaf januari 2018

Je netwerk groeit

Kennis delen en netwerken

Het Albedo Network is een netwerk gericht op het delen van kennis. Een netwerk voor ondernemers, professionals en zelfstandigen. Volg de nieuwe ontwikkelingen en pak je kansen. We organiseren maandelijks inspiratie-avonden op een inspirerende locatie in Delft. Elke bijeenkomst, 11x per jaar, delen topsprekers en experts hun kennis, waarmee je je ‘stip op de horizon’ kunt bereiken. Deelnemers ontvangen tips die zij direct kunnen toepassen. Aansluitend leer je elkaar echt kennen met Séphine Laros, ondernemer, communicatievakvrouw en finalist bij de Kracht van Delft voor de titel Netwerker van het jaar! Samen verbinden, discussiëren en leren in een open, veilige sfeer.

Word je ook lid?

Ga naar lid worden en meld je aan. Je bent van harte welkom 
Of mail naar: info@albedocommunicatie.nl

Kijk je op je telefoon en heb je een vraag? Klik dan op het icoon om te appen of bellen naar 06-41009867: