Zorg voor meer zichtbaarheid en een continue stroom aan klanten met de Actiesessies

Je zou eigenlijk vaker willen werken aan je promotie. Die maandelijkse blog schrijven, je mailing versturen, contacten leggen op LinkedIn,… social media berichten plaatsen.  Of je website bijwerken, een persbericht schrijven of een event aanmaken …. Maar ja, wanneer doe je dat? Op je werkplek is altijd een klus die op je ligt te wachten, de klant gaat altijd voor… Kon je klanten maar downloaden. Je komt er gewoon niet aan toe. Je marketing blijft een voornemen dat je vooruit schuift. Herken je dat?

Kom dan naar de Actiesessies van Albedo Network!

Elke woensdag werk je 2,5 uur aan je eigen promotie in een groep gemotiveerde ondernemers. Je gaat vooral zelf aan de slag en je kunt daarnaast gebruik maken van elkaars kennis én de coaching, ervaring en tips van Séphine. Als je wekelijks aan de slag gaat met je marketing, communicatie en social media is het niet een voornemen voor de toekomst. Het is onderdeel van je bedrijf. Het zichtbaar maken van je bedrijf, wat je ook doet, gaat steeds makkelijker. Het is niet langer meer iets waar je tegenop ziet. Zodra je aankomt wil je ook je aan de slag! Met wekelijkse actiesessies wordt je opgemerkt. Tijd voor actie tijdens deze ondernemers huiswerkklas! 

Voordelen op een rij:

Je hebt een stok achter de deur.

Elke week 2,5 uur heel gericht bezig met je website, communicatie en social media.

Tijdens een vragenrondje, je werk direct toetsen en uitproberen.

Boek meer resultaat met de tips en parate kennis van Séphine.

Je wordt wekelijks zichtbaar en opgemerkt. Dat betekent: meer klanten.

Praktische informatie

Groep 1:

Albedo, Tanthofdreef 15, 2523 EW Delft

15:30 tot 18:00 uur

Kom je ook?

Elke woensdag

Max deelnemers: 10

Investering in jouw bedrijf: 100,- excl btw per maand (90,- voor leden van Albedo Network). Inclusief koffie, thee en iets lekkers en professionele begeleiding. Je beslist per maand of je doorgaat of niet. Je zit nergens aan vast.

Reserveer je stoel voor een GRATIS proefsessie

Probeer een GRATIS  proefsessie uit op een woensdag van jouw keuze. Meld je hieronder aan en ervaar hoe het is om structureel aan de slag te gaan met je eigen marketing en promotie.  

Reserveer je stoel voor een GRATIS proefsessie

Volg ons

info@albedocommunicatie.nl

06-41009867