Geen Inspiratie-avond, Workshop of Koffie-ochtend meer missen ?

Op deze website een op Instagram houden we je op de hoogte van al onze activiteiten en bijeenkomsten. Wil je elke maand een overzicht en uitnodigingen in je mailbox? Meld je hieronder dan aan voor de uitnodigingen. Deze versturen we 11x per jaar.

Meld je aan voor de uitnodigingen
Maak hier je keuze

 * verplichte invulvelden

FAQ - Veel gestelde vragen

Gaan de bijeenkomsten van Albedo Network door?

Ja. Alle bijeenkomsten van Albedo Network gaan door, tot 1 juni wel online. Dit doen we in verband met de bestrijding van het Corona-virus. We houden de ontwikkelingen in de gaten en beslissen welke vorm we kiezen.

De workshop Leren Presenteren met Maarten Mens wordt verplaatst naar een later tijdstip, omdat deze workshop online te veel van zijn waardevolle inhoud verliest. 

Zodra bijeenkomsten op locatie weer mogelijk zijn, houden we de bijeenkomsten weer op locatie, eventueel in combinatie met extra online Koffie-ochtenden als deze bevallen.

Hoe vaak mag ik naar bijeenkomsten komen als ik geen lid ben?

Je kunt onbeperkt naar de bijeenkomsten komen van Albedo Network als niet lid. Je ontvangt dan een factuur per deelname of strippenkaart.

Wil je regelmatig deelnemen aan de inspiratie-avonden, dan is een lidmaatschap voordeliger. Bovendien: krijg je dan vele extra’s en als je een aantal tips van de beenkomsten en video’s oppakt, dan heb je je lidmaatschap zo terugverdiend. 

Ik ben nog geen ondernemer, mag ik al wel lid worden?

Ja dat kan. Albedo Network is er voor iedereen die wil leren, netwerken en verbinden. Er zijn bovendien veel ervaren ondernemers lid, waar je mee kunt netwerken en waarvan je kunt leren. En niet te vergeten: ook jij hebt weer nieuwe ideeën en inzichten die voor anderen ook waardevol zijn.  Je bent van harte welkom.

Hoe werkt een bedrijfslidmaatschap?

Met een bedrijfslidmaatschap kunnen maximaal 3 medewerkers deelnemen aan de Inspiratie-avonden en de Koffie-ochtenden. Deze personeelsleden kunnen per keer andere mensen zijn. 

Deze limiet is ingesteld om de samenstelling van de deelnemers tijdens de Inspiratie-avonden en Koffie-ochtenden in balans te houden voor een prettig en open  netwerkklimaat. 

Wat zijn de voorwaarden van een lidmaatschap?

De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 187,- per jaar.
Je wordt lid voor heel 2020.
Je ontvangt maandelijks uitnodigingen voor alle bijeenkomsten.
Je kunt naar de Workshops en naar de Actiesessies voor 90,-.
Iedereen gaat respectvol met elkaar om tijdens de bijeenkomsten en op de online Facebookcommunity.
Het lidmaatschap is jaarlijks opzegbaar.
De opzegtermijn is een maand.
Je geeft toestemming om foto’s en films van de bijeenkomsten waar je op staat te publiceren.
Uiteraard gaan we zorgvuldig met je imago om.

Wat gebeurt er als ik me heb aangemeld als lid?

Als je je hebt aangemeld als lid, ontvang je de bevestiging en de factuur tot eind december. Je krijgt toegang tot de online community op Facebook en de Linkedin groep, we maken een aantrekkelijk profiel voor je op de website en op Instagram. Je ontvangt maandelijke de uitnodigingen voor onze bijeenkomsten en workshops.