Jaarkalender 2023:
alle Inspiratie-avonden op een rij

2023! Een kans om te leren. Over branding, communicatie en social media. Een kans om te netwerken en te verbinden. Online of op een inspirerende locatie tijdens de Inspiratie-avonden. Bij Albedo Network natuurlijk: een netwerk voor ondernemers en zelfstandigen. Volg de nieuwe ontwikkelingen en pak je kansen en bepaal je stip op de horizon. Bekijk de jaarkalender hieronder:

Over de Inspiratie-avonden

Elke inspiratie-avond, 10 tot 11 keer per jaar, delen topsprekers en experts hun kennis, waarmee je je ‘stip op de horizon’ kunt bereiken. Je volgt tijdens de Inspiratie-avond een lezing, interactieve sessie of masterclass van één uur.  Als deelnemer ontvang je ook tips die je direct kunt toepassen. Aansluitend leer je elkaar echt kennen met Séphine Laros, ondernemer, communicatievakvrouw en finalist bij de Kracht van Delft voor de titel Netwerker van het jaar! Samen verbinden, discussiëren en leren.

Deze bijeenkomsten zijn gratis voor leden. Geen lid? Je bent welkom bij een Inspiratie-avond voor 25,- (exclusief btw).

Wat vinden ondernemers van de Inspiratie-avonden?

Maak alvast kennis met de leden

Amber Leeman

De Kabelfabriek

Gerrit Strooker

Gemms

Jan Boon

De Acquisitiecoach

Frans Beskers

De Rotterdamse Aanpak

Jacoba van Gastel

We all Wheel

Margarethe Reijke

Your Need Organized

Voordelen voor leden

Iedereen is welkom bij Albedo Network. Ben je lid dan profiteer je van de vele voordelen, zoals: gratis naar de Inspiratie-avonden, de online community, kortingen op workshops en je kunt alle plenaire lezingen van de Inspiratie-avonden terugkijken en meer…