online Inspiratie-avond

Maureen Mulder:
Adverteren op Facebook

9 februari 2021 - 19u50

Dagen
Uren
Min.
Sec.
De inspiratie-avond is al geweest. Als lid van Albedo Network kun je deze lezing online terugkijken.

Programma

19.50: Virtuele Inloop 

20.00: Welkom bij het Albedo en uitleg Zoom –Séphine Laros

20.10: Adverteren op Facebook – Maureen Mulder

21.55: Afsluiting en netwerken in kleinere groepen

Locatie

Online via Zoom.

Wil je erbij zijn?

Adverteren op Facebook. Hoe maak je er een succes van? Misschien heb je het al wel eens geprobeerd en gaf je het op. Of zou je er meer uit kunnen halen?  Kom leren van Maureen. Meld je aan en stel jouw vraag. Na aanmelding krijg je je persoonlijke link naar de Zoom-meeting. 

Gratis voor leden.
Geen lid? Je kunt voor 25,- excl btw deelnemen aan deze online Inspiratie-avond.

Laat je inspireren door
Maureen Mulder

Ben jij wel klaar voor Facebook ads? Wat komt er bij kijken? Welke advertentievormen zijn er en welke past bij jouw bedrijf? Verkopen of eerst een give away? Stel je vragen op 9 februari aan Maureen.

Maureen Mulder is Facebook Ads nerd en advertentiestrateeg.  Zij neemt de complexe klus van het adverteren uit handen en zorgt dat haar klanten zichtbaar worden bij hun ideale klant zodat die hen veel makkelijker weet te vinden. Zo kunnen haar klanten zich richten op dat wat zij het liefste doen en waar hun kracht ligt.

Maureen creëerde de Facebookpagina ‘Je Bent Een Echte Eindhovenaar Als’. Om al haar Facebooktheorieën in de praktijk te testen, waaronder Facebook-adverteren. De pagina groeide uit tot één van de meest populaire pagina’s onder Eindhovenaren, met inmiddels 10.000+ volgers. Het liep zo hard dat een collega-pagina er maar mee stopte. Dit is kenmerkend voor hoe ze werkt: gewoon doen!

Voor Maureen draait alles om het delen van inspiratie en expertise. Dus: stel vooral jouw vraag tijdens deze avond. Deze Facebook specialist heeft het antwoord.

Kom je leren en netwerken? Meld je aan en stel jouw vraag.  

Reserveer je plaats

Organisatoren, partners en sponsors:

Volg ons

info@albedocommunicatie.nl

06-41009867