Maak kennis met de leden

Samen leren over branding, communicatie en social media, netwerken en verbinden. Dat was de reden om het Albedo Network voor ondernemers in januari 2018 starten. We bestaan 5 jaar en blijven groeien. Maak kennis met de leden. Op naar de 75!

Amber Leeman

De Kabelfabriek

De ontwerpers van de Kabelfabriek werken samen met de grote jongens, maar ook voor de kleine man. Vanuit onze werkplaats gevestigd in de voormalige NKF-hallen is ruimte genoeg voor nieuwe ideeën en initiatieven.

Annemarie de Vries

Annemarie de Vries Tekst en Taal

Annemarie de Vries Tekst en Taal verzorgt de eindredactie en schrijft artikelen voor de Delftse Post, schrijft ook voor AD Delft, Delft.business en diverse opdrachtgevers.

Pol Ontwerpt vergroot de herkenbaarheid van jouw onderneming door middel van een mooi logo en/of een opvallende huisstijl.

Barbara van Gelder

Something Extra

Something Extra doet projecten met passie. Open op afspraak en op goed geluk!
Unieke evenementen, fun photoshoots, speciale projecten, sensational styling en creatieve concepten.

Barbara Rijskamp

Helder in Belastingen

Helderheid hebben in belastingzaken brengt rust, overzicht en duidelijkheid. Heb je als ondernemer of als particulier vragen op belastingterrein? Stel je vraag aan Barbara Rijskamp en zij helpt je verder. Helderheid geven in belastingzaken is haar specialiteit.

Christianne Wilmink

Herzien coaching & advies

Voor wie het zichzelf gunt om te groeien. Om met meer plezier, ontspanning, en milder in het leven te staan. Voor iedereen die ‘in de spiegel’ durft te kijken, en in gesprek wil gaan. Ontdek wat je nog meer kan, werkuit waar je écht goed in bent, kom los van wat je tegenhoudt. Wat de aanleiding ook is, het gaat om jou als mens.

Daan van Duijn

WoodyMaps & Luxigo

Lasersnijden en lijngraveren.

De naam Luxigo vertegenwoordigt wat wij doen: 
Lux is latijn voor licht,
Exigo betekent precies.

Samen wordt dit Luxigo, ofwel precies met licht.

WoodyMaps maakt unieke houten stadsplattegronden: van onderzetter of anzichtskaart tot wanddecoratie. 

Edo Garretsen

WestCord Hotel Delft

WestCord Hotel Delft is een 4 sterrenhotel met comfortabele kamers en studio’s, fitness & sauna, vergaderzalen en ruime lobby om te ontmoeten en te werken!

Edwin Lansbergen

slimme software.online

slimme software .online scant software systemen van ondernemers die vastlopen bij het groeien van hun bedrijf. Laat zien wat sneller en slimmer kan werken en helpt bij deze aanpassingen.

Ellen Pennings

De Bonte Bouwplaats

De favoriete plek in Delft voor LEGO feestjes, workshops en andere steengoeie ideeën. We verhuren sets om deze Coronatijd beter door te komen. 

Voor bedrijven, scholen, bibliotheken en instellingen stellen we een speciaal programma op maat op.

Esther Bennett

Boost Your website

Creëer een vast moment in je agenda waarop je werkt aan je website, en je maakt hem stap voor stap beter. Je gaat aan de slag om de website te maken, zoals jij hem in je hoofd hebt. Met hulp van ons, zodat je niet steeds vastloopt. 

Esther Kraaijenbrink

Bestel mijn Boek

BestelMijnBoek.nl | bookprinting & distributie. Een cursusboek kan jouw bedrijf op de kaart zetten en vindbaarheid verbeteren tegen minimale kosten. Mits je het slim aanpakt natuurlijk. En wij helpen je er graag bij.

Frans van Rijn

Prinsenstad Makelaardij

Prinsenstad Makelaardij is jouw aan- en verkoopmakelaar. Met een servicegerichte aanpak maken wij het verschil met andere makelaars in Delft en omgeving.

Guus Massar

Massar beheer Creditmanagement

Ondersteunen | Adviseren | Incasseren. MassarBeheer ontzorgt op het gebied van debiteuren-beheer en credit–management. Wij nemen uw zorgen over. Pro-actief debiteurenbeheer is bij Massar Beheer een combinatie van aftersales, debiteurenbeheer en incasso.

Geke Zandringa

Stoarm realiseert & Nieuwsover Kindervoeding.nl

Onze missie is “het proces van samenwerken” echter, prettiger, effectiever, inspirerender te maken. Dit doen wij door topdown, van de zijkant of van onderaf aan de slag te gaan door te praten, te kijken en te luisteren met de betrokken medewerkers.

Gemms beschikt over een eigen productiewerkplaats waar zowel metaal, kunststof als hout kan worden bewerkt. Zo blijven idee, ontwerp en realisatie onder één dak en kunt u rekenen op het beste resultaat.

Hans Dunlop

Dunlop CS bv Fotografie

Advies en ondersteuning voor het organiseren van evenementen en tentoonstellingen en fotografie.

Harmen van der Laan

PrintPlezier en KopieKoffie

KopieKoffie – dé kopieer en koffiezaak in de Buitenhof in Delft. Naast koffie en kletsen wordt er bij ons ook gewerkt: met onze self-service kopieerapparaten kun je eenvoudig kopiëren, printen of scannen. In ons pand zit ook onze ‘broer’ PrintPlezier gevestigd, een professionele printservice voor al je digitale printwerk.

Jacoba van Gastel

we-all-wheel

We-all-wheel is een platform voor individuele elektrische vervoersmiddelen: Iwheels. Steden veranderen. Op straat zie je steeds meer innovatieve elektrische vervoersmiddelen: ‘Iwheels’. Met deze elektrische stepjes of driewielers, segways, monowheels en mini-scooters gaat het drukke stadsverkeer weer stromen.

TweeJeeS is er voor al die digitale ‘klussen’ die jouw tijd opslokken. De tijd die jij liever besteedt aan je eigen werk. Ik doe het voor je. Advies en uitvoering van advies aan bedrijven bij het vinden en binden van klanten: op internet, maar ook daarbuiten.

Jan Boon

De Acquisitiecoach

Acquisitie kun je leren. Van mij, Jan Boon. Ik help je graag op weg.

Jim van den Haak

Hooked on Solutions

De ICT sparringspartner voor het nieuwe werken. Gebruik hedendaagse tools om makkelijk uw doelen te bereiken. Full service ICT en automatisering.

Karen Knols

Studio Lampro

Grafisch ontwerp en opmaak van boeken en rapporten op papier en als ePUB.

Marcel Gerbrands

VideoVakwerk

VideoVakwerk, film en editing gespecialiseerd in:
1) Voorlichtings- en explainervideo’s  met focus op medische thema’s zoals patiëntvoorlichting.
2) Videoportretten van mensen met passie, zoals kunstschilders, glasblazers of dansers. Zorgvuldig, betrokken, en transparant. Al 17 jaar gedreven door passie in het videovak.

Margo van der Vaart

Vaartinbedrijf

Met veel plezier en passie schilder ik al jaren.

Martine van den Bos

De Smaakboutique

Specialismen: Wijn & Spijs specialist, Port, Madeira, chocolade, wijnabonnementen. Missie: De Smaakboutique schenkt geluksmomenten!

Nick Keizer

WestCord Hotel Delft

WestCord Hotel Delft is een 4 sterrenhotel met comfortabele kamers en studio’s, fitness & sauna, vergaderzalen en ruime lobby om te ontmoeten en te werken!

Jaap van Ringen

Van ringen Advies

Loopbaanbegeleiding: 

#spoor2

#outplacement

#loopbaancoaching

#loopbaanapk 

Patricia Ringeling

Enelex innovation

Enelex Innovation is een octrooibureau in Delft op het gebied van de Life sciences met jarenlange octrooiervaring op het gebied van: microbiologie, biochemie, biotechnologie, aanvullende beschermings-certificaten (voor geneesmiddelen en gewasbeschermingsmiddelen). 

Rob van der Post

RCP Photography

RCP Photography maakt op een persoonlijke en zorgvuldige manier (profiel)foto’s die een geweldige eerste indruk maken en authenticiteit, professionaliteit en benaderbaarheid uitstralen. Profielfoto’s waarmee je je  doelen kunt verwezenlijken en de kansen kunt pakken die op je pad komen. Foto’s die het verschil maken.

Yvonne Sanli-van Velzen

Nabestaanden-Zorg Delft

Nabestaandenzorg begint al bij leven. Wat als je er straks niet meer bent? Wat als een naaste overlijdt of niet meer handelingsbekwaam is? Wie neemt medische beslissingen en wie beheert de financiële zaken? 

Nabestaanden-zorg Delft voor: Senioren-administratie, Nabestaanden-zorg, Levenstestament.

Saskia Smit

(online) marketing en communicatie

(Online) communicatie en marketing voor non-profit, culturele en erfgoed sector. Zoals social media planning, ontzorging van de online communicatie, Google Grants aanvraag en Ads beheer, analyse van web en social bezoek, een nieuwe digitale nieuwsbrief of projectmanagement bij een nieuwe website.

Séphine Laros

Albedo Communicatie & Albedo Online

Meer dan 20 jaar resultaat en meer rendement met je communicatie en marketing. Van strategie tot social media. 

Stefania Rastellino

interior design

STEFANIA RASTELLINO interior design voor fuctioneel interieur ontwerp met Italiaanse flair. Rust en Comfort. Interieuradvies voor uw droomhuis.

Sylvia Roes

Sylvia Roes Communicatie

Schrijven is het leukste beroep ter wereld en ik wil dat de rest van mijn leven blijven doen. Zeker als ik dat kan inzetten om organisaties te ondersteunen bij het communiceren met hun doelgroepen, op een voor iedereen begrijpelijke manier.

Vincent Laros

Cardinal

If you want something made via 3D printing, contact Cardinal.

 

Wilma Broeseliske

Faith in Company en De Delftse Uitdaging

Ieder mens verdient het om in een omgeving te werken en leven waar men vertrouwen en enthousiasme ervaart. Loopbaan- en life- en intervisiecoaching. Begeleiden van lerend netwerken – Stimuleren en begeleiden van: samenwerking in teams – denken naar doen – continue verbeteren – bouwen van een corporate university. 

Winnifred Opheij

De Eigen-Wijze Vrouwen Coach

Verander jouw leven, als je een vrouw bent of als je een vrouw hebt. De eigenwijze Vrouwencoach laat vrouwen krachtig en sprankelend van het leven genieten, door diepe transformatie van blokkades, die onmiddellijk alle lagen van je dagelijks leven raken. Er ontstaat rust, ruimte en vrijheid. In je hoofd, hart en leven.

Jij?

Jouw bedrijf?

Kom jij ook netwerken en leren? Meld je aan als lid van Albedo Network.

 

Wat vinden ondernemers van Albedo Network?

Voordelen voor leden

Iedereen is welkom bij Albedo Network. Ben je lid dan profiteer je van de vele voordelen, zoals: gratis naar de Inspiratie-avonden, de online community, kortingen op workshops en je kunt alle plenaire lezingen van de Inspiratie-avonden terugkijken en meer…

En: Deze maand is er de actie: Half jaar, halve prijs! Dus wordt snel lid van Albedo Network. 

Volg ons

info@albedocommunicatie.nl

06-41009867