Michel Cornelis

phychosociale therapie

ga op reis in je leven en
ont-dek je kracht

Ons zorgen maken doen we allemaal wel eens. Maar soms wordt het te veel. Als je er de hele dag mee rondloopt of slapeloze nachten hebt, dan is het goed om een professional in te schakelen. In mijn praktijk help ik mensen die last blijven houden van een traumatische gebeurtenis  of last hebben van angst, paniek of een fobie. En wil je willen afvallen of stoppen met roken, en dat lukt je niet in je eentje, dan kan ik je daarbij begeleiden.

phychosociale therapie

Bij klachten ontstaan op persoonlijk, relationeel of maatschappelijk gebied. Ik hanteer de integrale aanpak: in de behandeling kijk ik naar je lijf, verstand, gevoel en energie. 

phycho therapie

Bij bij  stress of een burn-out of problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en  verslavingen.  Met deze therapie verminder ik de klachten of ik maak ze verdragelijker. 

Hypno
therapie

Bij klachten van psychische en psychosomatische aard. Het gebruik van trance (oftewel hypnose) vormt de spil van deze therapie aangevuld met andere evidence based therapievormen

Michel Cornelis is een hypnotherapeut die met beide benen stevig op Delftse grond staat. Hij heeft allerlei methodes en middelen tot zijn beschikking, waaronder EMDR en regressietherapie. Michel is een persoon bij wie je je welkom voelt, vanwege zijn ontwapenende lach en informele manier van werken. 

Jeannet

Maar wat met corona?

Bij klachten ontstaan op persoonlijk, relationeel of maatschappelijk gebied. Ik hanteer de integrale aanpak: in de behandeling kijk ik naar je lijf, verstand, gevoel en energie. 

De juiste
methode

Bij bij  stress of een burn-out of problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en  verslavingen.  Met deze therapie verminder ik de klachten of ik maak ze verdragelijker. 

behandelingen op maat

Bij klachten van psychische en psychosomatische aard. Het gebruik van trance (oftewel hypnose) vormt de spil van deze therapie aangevuld met andere evidence based therapievormen

Partners

openingstijden

Ik sta je graag te woord. Heb je nog vragen of wensen? Of wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op.