Haal meer uit Albedo Network met de Workshops.

Sommige Inspiratie-avonden vragen om verdieping en oefening. Daarom zijn er Workshops na een Inspiratie-avond van Albedo Network. Tijdens de Workshops ga je praktisch aan de slag met het geleerde voor jezelf/je bedrijf onder de begeleiding van de spreker en/of Séphine.  Wil je eindelijk een Facebookadvertentie zoals de professionals dat doen? Wil je leren presenteren? Of bijvoorbeeld starten met je eigen expertboek en een actieplan om deze in te zetten voor je branding en marketing? Dat kan tijdens de Workshops van Albedo Network!

Voordelen op een rij:

Je leert en oefent met een expert.

Voor een heel gunstig tarief.

Leren in een kleine groep met max 10 deelnemers.

Hands-on begeleiding en persoonlijke aandacht.

Welke workshops komen eraan?

Deze Workshops kunnen we op verzoek herhalen

We organiseren Workshops sinds 2018. Vaak 1 of 2 keer na de Inspiratie-avond. Onderstaande workshops van 2019 kunnen we op verzoek opnieuw inplannen. Dan geven we deze nog een keer!

Saskia Smit

De focus van de workshop ligt op het werken met Mailchimp en het maken van nieuwsbrief of mailing, zodat je na 3 uur klaar bent om je nieuwsbrief of mailing te versturen.

Séphine Laros

Wil je je doelgroep bereiken en meer halen uit je advertenties? Kom een goede Facebook advertentie maken met alles erop en eraan. zodat je een goede advertentie hebt en de resultaten kunt meten.

Petra Iuliano

Hoe verdien jij je geld? Is dat uurtje factuurtje? Verkoop je trainingen voor een vast bedrag per deelnemer? Een traject? Petra helpt je met minder moeite meer winst te maken via de inzet van een slim verdienmodel.

Séphine Laros

Maak je eigen klant-omschrijvingen zodat je je doelgroep goed voor de geest kunt halen en hen echt aanspreekt als je communiceert. 

Heb je interesse in een van deze Workshops en wil je deze alsnog volgen?
Geef het aan. Bij 3 geïnteresseerden prikken we een nieuwe datum!
Voor een Workshop vragen we 100,- excl btw per persoon. Dit is een speciaal tarief van de sprekers en experts voor Albedo Network. 

Kijk je op je telefoon? Klik dan op het icoon om te appen of bellen naar 06-41009867:

Wat vinden eerdere deelnemers van de Workshops?

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de uitnodigingen. Deze versturen we 11 keer per jaar. Meld je in 1 minuutje hiervoor aan.

Heb je vragen?
Mail naar: info@albedocommunicatie.nl of ga naar de contactpagina.