Haal meer uit Albedo Network met de Workshops.

Sommige Inspiratie-avonden vragen om verdieping en oefening. Daarom zijn er Workshops na een Inspiratie-avond van Albedo Network. Tijdens de Workshops ga je praktisch aan de slag met het geleerde voor jezelf/je bedrijf onder de begeleiding van de spreker en/of Séphine.  Wil je hulp bij het overstappen naar GA4? Wil je leren presenteren? Of bijvoorbeeld starten met je eigen expertboek en een marketing actieplan? Dat kan tijdens de Workshops van Albedo Network.

Voordelen op een rij:

Je leert en oefent met een expert.

Voor een heel gunstig tarief.

Leren in een kleine groep met max 10 deelnemers.

Hands-on begeleiding en persoonlijke aandacht.

Deze workshop komt eraan: Stap nu over op GA4

De tijd dringt: Google Analytics houdt ermee op. Tijd om over te stappen op GA4. Tijdens deze workshop helpen we je door alle stappen om over te stappen naar GA4 Google Analytics. Je kunt je oude data niet overzetten naar GA 4, dus het is nu echt  tijd om te starten. 

Wanneer?
Woe 8 maart 2023, 9u30 – 12u00 of
Dins 28 maart 2023, 9u30 -12u00

Waar: Tanthofdreef 15, 2623 EW Delft

Deze Workshops kunnen we op verzoek herhalen

We organiseren al 5 jaar Workshops. Vaak 1 of 2 keer na de Inspiratie-avond. Oude  workshops kunnen we op verzoek opnieuw inplannen. Dan geven we deze nog een keer!

Ron van Dijk 

De tijd dringt: Google Analytics houdt ermee op. Tijd om over te stappen op GA4. Tijdens deze workshop helpen we je door alle stappen om over te stappen naar GA4. 

Saskia Smit

De focus van de workshop ligt op het werken met Mailchimp en het maken van nieuwsbrief of mailing, zodat je na 3 uur klaar bent om je nieuwsbrief of mailing te versturen.

Séphine Laros

Maak je eigen klant-omschrijvingen, zodat je je doelgroep goed voor de geest kunt halen en hen echt aanspreekt als je communiceert. 

Heb je interesse in een van deze Workshops en wil je deze alsnog volgen?
Geef het aan. Bij 3 geïnteresseerden prikken we een nieuwe datum!
Voor een Workshop vragen we 225,- excl btw per persoon. Dit is een speciaal tarief van de sprekers en experts voor Albedo Network. 

Kijk je op je telefoon? Klik dan op het icoon om te appen of bellen naar 06-41009867:

Wat vinden eerdere deelnemers van de Workshops?

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de uitnodigingen. Deze versturen we 1 of 2 weken voor de bijeenkomst. Meld je in 1 minuutje hiervoor aan.

Heb je vragen?
Mail naar: info@albedocommunicatie.nl of ga naar de contactpagina. 

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de uitnodigingen. Deze versturen we 1 of 2 weken voor de bijeenkomst. Meld je in 1 minuutje hiervoor aan.

Heb je vragen?
Mail naar: info@albedocommunicatie.nl of ga naar de contactpagina.