online Workshop

Je eigen expertiseboek

Datum volgt

Voor wie?

Voor ondernemers: ZZP’ers en MKB’ers

Aantal deelnemers: maximaal 8

Datum: wordt op een later tijdstip vastgesteld.

Van 13.00 tot 16.00

Datum en tijd

Datum: wordt op een later tijdstip vastgesteld.

Van 13.00 tot 16.00

Wil je deelnemen?

Wil je al langer je eigen expertise boek? Maar weet je niet precies in welke vorm je je kennis wil delen en welke bestaande content je kunt hergebruiken? Extra ideeën en invalshoeken? Pak je kans en reserveer je plaats. Na aanmelding krijg je een bevestiging en ene paar vragen om je voor te bereiden. Zo haal je meer uit de workshop. 

Voor leden: 90,-
Geen lid? Je kunt voor 100,- excl btw deelnemen aan deze workshop.

Je eigen expertiseboek,
met Esther Kraaijenbrink & Séphine Laros

Wil jij een boek om je business te verkopen? Jezelf neerzetten als expert?  Als zelfstandig ondernemer heb je vaak meer expertise dan je denkt bent en meer dan genoeg content om in een boek te delen: jouw eigen expertiseboek.

Esther Kraaijenbrink, eigenaar van BestelMijnBoek, heeft duizenden auteurs begeleid. Zo’n 24 jaar geleden, na een uitgeef-avontuur, was Esther één van de eersten in Nederland die het potentieel zag van het printen van kleine oplages boeken. Met een beginkapitaal van amper 500 gulden startte zij een succesvol printbedrijf, dat onder andere werd verkozen tot beste webshop. Als internet-strateeg ziet zij overal zakelijke uitdagingen. Na wat omzwervingen is zij sinds 2012 weer terug bij haar oude liefde: het printen van boeken.

Séphine Laros is al meer dan 20 jaar communicatievakvrouw. Ze heeft haar klanten geadviseerd waarmee het aantal webbezoekers verdrievoudigde, de volgers op socialmedia-kanalen enorm stegen en het aantal klanten met een campagne van een paar maanden verdubbelden van 300 naar 600. Séphine legt complexe zaken heel eenvoudig en begrijpbaar uit. Ze is ijzersterk in concepten. Ze is creatief in oplossingen en denkt in doelen en doelgroepen.

Praktische workshop
Je krijgt uitgebreid uitleg, maar de focus van de workshops ligt vooral op DOEN. Na deze 3 uur heb je een globaal plan voor marketing via een expert-boek.

Wat kun je verwachten?

Je bookmarketingdoel wordt duidelijk

We toetsen mogelijke thema’s voor jouw boek

Uitleg over nieuwe marketing-tools.

We koppelen boek & marketing-opties.

1 uur private follow-up door Esther Kraaijenbrink

Wat vinden professionals van Esther en Séphine?

Reserveer je plaats

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de uitnodigingen. Deze versturen we 11 keer per jaar. Meld je in 1 minuutje hiervoor aan.

Volg ons

info@albedocommunicatie.nl

06-41009867