Kom jij ook naar de Inspiratie-avond ‘Vertel wat je doet’?

Wil je andere zelfstandigen leren kennen, maar weet je niet bij welk groepje je wilt aansluiten? Weet je niet wie je moet aanspreken in die massa van mensen? Kom dan naar het buiten event op 16 juni. Zo leer jij op een leuke manier minstens 12 andere zelfstandigen kennen! 

Wat gaan we doen?
Aan de hand van een aantal bijzondere vragen, leer je elkaar in groepjes van 4 beter kennen. Want als je zaken wilt doen of meer klanten wenst, is het goed als anderen weten wie je bent, wat je doet, hoe en wat je passie is. Dat gaan we met elkaar delen. Want als je van elkaar weet wat je doet, kun je elkaar ook beter aanbevelen.

We gaan het hebben over jouw business; je trotsmomenten en je doelen. En natuurlijk kom je ook te weten wie de andere zelfstandigen zijn. We doen drie rondes, zodat jij 12 andere zelfstandigen goed leert kennen.

Dit keer haken we aan bij Foodtruckfestival in Rijswijk. Lekker buiten in de open lucht met allemaal leuke foodtrucks om ons heen. Je kunt netwerken in een gezellige sfeer, terwijl je geniet van heerlijke, wereldse snacks.

Klinkt dat iets voor jou? Meld je nu hieronder aan.

 

Volg deze link om je aan te melden voor de Inspiratie-avond.

Elke maand is er een Inspiratie-avond.

De komende avond is op 16 juni 2023 met het thema: Vertel wat je doet. Deze keer bij Foodtruckfestival in Wilhelminapark Rijswijk. Via de navigatie of op de homepage kun je alle mogelijkheden vinden. Kijk wat bij je past en blijf netwerken, leren en elkaar steunen!

 

Kijk je op je telefoon en heb je een vraag? Klik dan op het icoon om te appen of bellen naar 06-41009867:

Volg ons

info@albedocommunicatie.nl

06-41009867